2410537540 Νεοφύτου 2 & Κύπρου, Λάρισα olgadimopoulou.anemi@gmail.com

 

Η ψυχοθεραπεία είναι μια ιδιαίτερα διαδρομή.
Για τον καθένα είναι μοναδική και γι’ αυτό είναι αρκετά δύσκολο να την περιγράψεις. Επιπλέον, η επίδρασή της δεν είναι συγκεκριμένη κι αυτό κάνει το εγχείρημα της περιγραφής της ακόμα πιο δύσκολο.
Το σίγουρο είναι ότι η ψυχοθεραπεία σήμερα ασκείται με πολλές, δημιουργικές, ευφάνταστές και ατομικά προσαρμοσμένες μεθόδους.
Έτσι λοιπόν απέχει αρκετά απ’ αυτό που ήταν κάποτε η προέλευσή της και που πολύ συχνά οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται ότι θα συναντήσουν: να μιλά κανείς επαναλαμβανόμενα για το παρελθόν.

Η σύγχρονη αντίληψη για την ψυχοθεραπεία έχει στο κέντρο της το παρόν και στοχεύει στην ανακούφιση των δυσκολιών που απορρέουν από την καθημερινότητα. Επίσης προσαρμόζεται ευέλικτα στις ανάγκες και τη διαφορετικότητά του κάθε ανθρώπου.

Στο χώρο μας αγαπάμε την ψυχοθεραπεία γιατί πιστεύουμε στην μεταμορφωτική επίδραση που έχει στους ανθρώπους. Μια πεποίθηση που με περηφάνια έχουμε δει να πραγματώνεται στους θεραπευόμενους που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύτηκαν. Με τη σειρά μας φροντίζουμε να ανταποδίδουμε αυτή την εμπιστοσύνη με το να μένουμε ενημερωμένοι για τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της ψυχοθεραπείας, να εκπαιδευόμαστε στις καινούριες προσεγγίσεις και να δραστηριοποιούμαστε δυναμικά στο χώρο της ψυχοθεραπείας στη χώρα μας, συμμετέχοντας σε οργανώσεις, φορείς και συνέδρια. Επίσης πιστεύουμε στη μοναδική επανορθωτική δύναμη της αυθεντικής ανθρώπινης αλληλεπίδρασης.

 

Σας περιμένουμε λοιπόν, για να γνωριστούμε!


____
Πού θα μας βρείτε

στη Λάρισα: Ανέμη, Χώρος Ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι & Παραμύθια
στα Φάρσαλα: Ψυχοθεραπεία – Λογοθεραπεία

 

ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η παιγνιοθεραπεία (Playtherapy) ανήκει στην κατηγορία των ψυχοθεραπειών μέσω της τέχνης. Διαφέρει από άλλες ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούν το παιχνίδι για να προσεγγίσουν τα παιδιά ή για διαγνωστικούς σκοπούς, γιατί στην παιγνιοθεραπεία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

για ενήλικες & παιδιά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΤΡΑΥΜΑ
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ
ΕΠΟΠΤΕΙΑ

ΕΠΟΠΤΕΙΑ

Ο χώρος ψυχοθεραπείας μέσα από Παιχνίδι και Παραμύθια, ΑΝΕΜΗ, υποστηρίζει και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ανθρωπιστικών επαγγελμάτων, όπως ψυχολόγους, εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές κ.α με ατομική ή ομαδική εποπτεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ & ΝΕΑ

Βιασμός και ψυχισμός: Πληγές και υπερβολές

Βιασμός και ψυχισμός: Πληγές και υπερβολές

Ένα άρθρο της Φωτεινής Τσαλίκογλου

Μάθετε περισσότερα
Σύνδεση στην τηλεκπαίδευση; Ή μήπως όχι;

Σύνδεση στην τηλεκπαίδευση; Ή μήπως όχι;

κείμενο της ψυχολόγου – παιγνιοθεραπεύτριας του κέντρου «Οικογένεια», Μαρία Τσιφούτη

Μάθετε περισσότερα
ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Μ.Κ.Ο. Φαιναρέτη

Μάθετε περισσότερα